Art Deco Imperial

Art Deco Imperial Art Deco Imperial

Ten, kdo někdy navštívil Café Imperial jisté ví, jakou okázalostí a přesto přívětivostí oplývá a jinak tomu není, když se podíváme na pokoje hotelu Art Deco Imperial. Mramor, dřevo a zlato dominují těmto prostorám.

Tento hotel má neobvykle dlouho historii, první zmínky pocházejí již ze 14. století, ale je pravdou, že nynější stavba je ze začátku 20. století.

Jak už bylo zmíněno interiéru dominuje chladný mramor a zlato. Tato kombinace působí velmi luxusně a zanechá v návštěvníkovi dojem výjimečnosti. K tomu se přidává dokonale opracované dřevo a nezapomenutelná a nesmrtelná kombinace je na světě. Připojte k tomu fitness nebo wellness a nechte se zaslouženě hýčkat. Za zmínku stojí, že hotel má vlastní bazén.

Pokud jedete do Prahy za účelem pracovní konference je Vám k dispozici několik konferenčních sálů s denním světlem. Prostory jsou zajisté ideální i k uspořádání svatby.

Při návštěvě hotelu Art Deco Imperial si nesmíte nechat utéct návštěvu Café Imperial, kde je šéfkuchařem věhlasný Zdeněk Pohlreich.

Art Deco Imperial
Na Poříčí 1072/15
110 00 Praha 1
Czech Republic
Tel: +420 246 011 600
WWW: Art Deco Imperial
Title
Title
Title
Title
Title
Title
Title